När man letar efter lån på nätet är det inte lätt att hitta rätt. Det finns många sajter som erbjuder olika typer av lån som heter olika saker.

En typ av lån ansöker man via sms eller mobilen. Man skickar en ansökan direkt till en bank eller bolag och få snabbt ett besked huruvida man blivit godkänd eller inte. Kallas ibland för snabblån. En ny aktör som dykt på Internet är sidan www.wapoh.se, de jämför olika typer av smslån och redovisar skillnader och fördelar. Snygg sajt med bra struktur och enkla navigerings möjligheter gör dem till en vinnare i djungeln.

Att bygga en bra tjänst för att jämföra lån är inte enkelt och man måste lägga ner lite tid på att bygga upp en struktur som gör att man hittar rätt bland bankerna. Det finns många exempel på sidor som inte riktigt hittat rätt när de skapar innehåll och funktionalitet som fungera bra i jakten på nästa lån. Att jämföra innan man lånar ökar möjligheten att man lyckas låna från det bästa lånet. Ta en titt på deras sajt och undersök om de kan hjälpa dig hitta ditt drömlån.