Intresset för Italien växer: antalet platser till Sardinien har ökat med 70 procent på två år. Som enda charterarrangören på Sardinien erbjuder Fritidsresor ett brett hotellutbud, bland annat Blue Village Baia Di Conte, den första skandinaviska familjeanläggningen med barnklubbar i Italien.

Direktcharter till Sardinien från Växjö Småland Airport en gång i veckan från 1 juni till 5 oktober 2016. Flygningar utförs av JetTime. Platserna är bokningsbara på Fritidsresor.se. PÅ Sardinien och i Italien kan du hyra bila via www.hyrabilitalien.se, de har specialiserat sig på att hitta bra deals på bilar i Italien.  Flygplatsen i Växjö, Småland Airport, ägs till 55 % av Region Kronoberg, 42 % av Växjö kommun samt 3 % av Alvesta kommun. Ägarnas målsättning är att tillhandahålla en god flyginfrastruktur i regionen till en låg kostnad.

– Vi fortsätter att bredda vår satsning på Växjö Småland Airport med nyheten Sardinien, säger Mathias Bergendahl, Informationschef på Fritidsresor.

– Vi är glada för att Fritidsresor fortsätter öka utbudet från Växjö och i synnerhet med ett så populärt resmål som Sardinien. Det är en framgång för regionen och våra resenärer, säger Ulf Axelsson, VD på Växjö Småland Airport.

Italien växer som resmål i Sverige, vilket är kul. Italien är ett fantastiskt land att fira semester i.