Dagligen tar vi många bilder, alla blir inte bra men det finns alltid bilder som är unika. Det kan vara ett foto från årets största höjdpunkt som kanske beskriver sommarn 2017. Det spelar faktiskt ingen roll vad motivet speglar, att göra något häftigt med fotografiet som förtjänar sin lilla uppmärksamhet uppskattas alltid.

En bild beskriver mer än tusen ord. Björn Borg känner du säkert till? Den senaste kollektionen med de nya tavlorna från Björn Borg är verkligen personligen. De illustrerar hans femte raka seger i Wimbledon 1980. Däremot skulle jag påstå att tavlorna beskriver framtidstro som han skapade. Att ingenting är omöjligt, det gäller bara att kämpa för det man verkligen vill.

Självklart behöver det inte vara så avancerat att göra en egen tavla. Att anlita en konstnär är nog inget möjligt eftersom då blir prislappen väldigt hög. Däremot är det faktiskt många i Sverige som väljer att trycka på canvasduk. Motivet printas på duken som sedan monteras ihop till en canvastavla. Billigare blir det inte om man vill skapa sin egna konst på väggen, snabbt och enkelt.